Krampol vrací úder hrabivé exmanželce: Pravda o koupi domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol vrací úder hrabivé exmanželce: Pravda o koupi domu!

Marta Krampolová chce peníze za prodej chalupy!
Marta Krampolová chce peníze za prodej chalupy! (Foto Aha! – Mária Rušinová, David Kundrát, ara)

Žádné vyrovnání po prodeji domu Jiřího Krampola (76) na Okoři prý nebude. „Dům mi v roce 1988 koupila maminka, byl to osobní dar. Nikoho jiného se to proto netýká,“ prohlásil herec na adresu exmanželky Marty Krampolové (64), která chce podíl z prodeje a deníku Aha! předložila doklad o koupi.

Krampolův manažer byl trochu sdílnější. „Dům byl od počátku napsaný na Jirku. Vzhledem k tomu, že je přece jen o dvacet let starší než jeho žena, rozhodl se v roce 2010 převést Okoř darovací smlouvou na svou současnou manželku Hanku. Je to běžná praxe,“ vysvětlil Miloš Schmeidberger (65).

Sám herec zůstal ve smlouvě jako věcné břemeno. Na Okoř ale stejně z nejrůznějších důvodů téměř nejezdil a o dům se neměl kdo starat. Nemovitost tak před měsícem prodávala jako jediná majitelka hercova současná manželka Hanka Krampolová (54). „Pokud má Marta Krampolová nějaké požadavky stran domu na Okoři, nechť je uplatní písemně prostřednictvím právníka,“ míní hercův manažer. Podle jeho soukromého názoru je ale celá věc dávno promlčená. Navíc je na kupní smlouvě z roku 1988, kterou Marta poskytla deníku Aha!, uvedena částka 61 730 Kčs. „Vím jistě, že cena nemovitosti se na konci osmdesátých let pohybovala okolo 150 tisíc korun, což je dvakrát víc, než uvádí ona,“ tvrdí Schmiedberger. Vzhledem k tomu, že Marta a Jiří Krampolovi po rozvodu nevypracovali majetkové vyrovnání, je podle názoru právníka stále možnost uplatnit nárok. Podle dřívějšího zákoníku se nemovitý majetek dělil »sám« po 3 letech na ideální poloviny.



Autor:  höh

Přečtěte si
lukreciaborgia
23. 10. 2014 • 09:33

Bůhví jak to je,protože Marta Krampolová mu utekla do Kanady s milionářem Chadimou,bratrem Karly Chadimové,která je manželka Jana Třísky.Chadima je majitelem hotelů v Kanadě a byl dost nemocný.Marta byla jeho tuším čtvrtá manželka a jak to vypadá,tak se asi rozvedli.Pochybuji že by se hamounila na nějaké prachy z opravené chajdy na Okoři.Kdoví co si zase bulvár vymyslel.

beladona
23. 10. 2014 • 00:19

Marta Krampolová je dost trapná! Co je jí do jeho domu ?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.