Preiss si nedá pokoj: Vínu propadl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Preiss si nedá pokoj: Vínu propadl!

Martin Preiss ani po nehodě na dobré vínko nezanevřel...
Martin Preiss ani po nehodě na dobré vínko nezanevřel... (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Z manželky udělal řidičku. Martin Preiss (40) se nechává po nehodě, kterou v opilosti způsobil, vozit ženou Martinou (39). Na zadním skle se pikantně vyjímá reklama na jeho vinotéku.

Hercův podnik v pražských Kunraticích se jmenuje Decinka. Ale on těch decinek musel mít deset, když po čtvrteční bouračce nadýchal skoro 1,5 promile!  Vinotéka je jen kousek od Preissova bydliště. Kdyby si herec vyrazil po ochutnávce pěšky, mohlo být vše v pořádku. Ale vinotéka není mléčný bar. Herec v reklamě na internetu moravské víno, které prodává, vychvaluje, seč může.

Jenže ho zkoušel před jízdou právě na sobě. Pouhé dva dny po nehodě už Preissovi otrnulo a vrhl se na kšeft. V Doktorech z Počátků, kde je hvězdou, má zatím pauzu, tak se drží svého vína... Martin Preiss v noci na čtvrtek nezvládl řízení na kruhovém objezdu. Na křižovatce ulic Na Jelenách a K Hrnčířům v Praze zdemoloval přední polovinu vozu o betonové panely. Pití před jízdou ho přijde draho.

Přečtěte si
fizi
10. 6. 2014 • 15:11

Moje řeč Rubino,jak mohou mít dva tak sympatičtí a charizmatičtí lidé,jako jsou manželé Preissovi,tak na první pohled nesympatického,namyšleného a arogantního syna?Nejde o role,ale o reakce na novináře a v rozhovorech s nimi o životě.

rubina
9. 6. 2014 • 21:38

Syn veľa radosti asi nerobí.Škoda, rodičov má fantastických.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.