Co je to za zoufalce? Farmář Jiří snad nemá páteř ani soudnost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co je to za zoufalce? Farmář Jiří snad nemá páteř ani soudnost!

Farmář Jiří naprosto neví, co chce. Jeho povaha je opravdu děsná...
Farmář Jiří naprosto neví, co chce. Jeho povaha je opravdu děsná... (Reprofoto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Kdo sleduje vypečenou frašku pod názvem Farmář hledá ženu, ten jistě zaregistroval lapálie nerozhodného třasořitky Jiřího, kterému pro jeho nepochopitelné chování a řeči pláchly všechny nápadnice. Televize mu na závěr podstrčila soutěžící, která dostala slunečnici jako první. A výsledkem je studijní materiál o zoufalém člověku, který nemá hrdost ani názor.

Se ženami to neumí

Farmář Jiří pokazil, co mohl, a proto mu v předcházejících dílech nebylo věnováno příliš prostoru. Pochopitelně, když o jeho přízeň žádná uchazečka již nejevila zájem. S blížícím se koncem reality show si tvůrci sezvali všechny Farmáře, aby zhodnotili své působení a konečný výsledek. Muž s úsměvem koně si prý uvědomil, že by měl více přemýšlet srdcem než rozumem.


Tak jedna nebo dvě?

"Jiří, jak ty to máš s láskou?," zasadila podpásovku sedlákovi moderátorka Něrgešová s pobaveným výrazem. "S Láskou? Teď aktuálně žádnou nemám!," skučí Jiří a říká, že by ho 1-2 dámy zajímaly. Takže opět neví, jestli chce jednu nebo druhou. Jenže ony rozhodně nestojí o něj. Nakonec se ale opravil: "Udělal jsem chybu, měl jsem říct jedna - je to Miluška. Ale nevím, jestli uspěju, když mi napsala, že to vzdala a odmítla komunikovat, tak nevím, jestli ještě mám vůbec šanci," popisuje dohru vztahu s Miluškou, která mu dala košem jako poslední.
Chlípník bere všechno

Moderátorka na zoufalci začala vyzvídat, která druhá by připadala v úvahu a mimochodem mu podsunula, jestli to náhodou není některá, kterou vyřadil slunečnicí v předkole. Starému trumpetovi to zapálilo a snad poprvé od té doby si vzpomněl na šikovnou tanečnici Alenku. Vím, koho myslíš," cenil chlípně masivní chrup. "Tam jsem zatím nedostal odvahu," povzdechl si smutně.
Hlava posypaná popelem

Bum, a je to! Alenka najednou přišla a Jiří zalapal po dechu. "Jsem rád, že tě vidím. Člověk dělá chyby, prostě jsem se spletl a teď bych to chtěl napravit," kul železo, dokud bylo žhavé. Evidentně byl šťastný, že mu zbyl alespoň někdo. "Tak to probereme večer u skleničky,"  navrhla ona a dodala: "Myslím si, že se známe málo a možná by bylo fajn si zatancovat." Ale bez hudby? V tom jim začali členové štábu zpívat titulní píseň ze seriálu Přátelé zeleného údolí a dvojice začala vesele tančit. TRAPAS!



Přečtěte si
ferdinand6
19. 4. 2014 • 18:10

Zubejďák nechutnej, ať ho strčí do výfuku.

bibs_7
19. 4. 2014 • 11:04

No vsak jasne, vyberte si na castingoch do Farmára tých najväcsích mimonov a mimonky co vasa krajina nosí, a potom sa divte COMUKOLVEK co vyprodukujú, jo, jo, v tom je velký kus logiky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.