Bartošovou trápí nový fanatický »Džambulák«: Sexuální návrhy i výhrůžky Rychtářovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošovou trápí nový fanatický »Džambulák«: Sexuální návrhy i výhrůžky Rychtářovi!

veta Bartošová a Josef Rychtář
veta Bartošová a Josef Rychtář (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan)

Zpěvačka Iveta Bartošová (47) nemá ani chvilku oddychu. Nejdřív proti sobě poštvala svou bývalou ošetřovatelku Jiřinu Krausovou a teď ji zase bombarduje zprávami podivný ctitel říkající si Eddie Murphy. Co jí a jejímu manželovi Pepovi Rychtářovi (55) píše za úchylárny?

Jen co se Džambulka zbavila Zdeňka Macury, který se teď realizuje stavbou azylových chaloupek pro týrané ženy, má na krku dalšího podivína. Mladý muž se schovává za přezdívkou hollywoodského herce Eddieho Murphy, ale pravou totožnost se mu utajit nepodařilo a vzhledem k tomu, že svoje vzkazy posílá přes sociální síť, tak se o to asi ani nesnaží.

Jedná se o Martina K. a zpěvačku nazývá svou Popelkou. Že by další stylizace do role prince, jenž musí zachránit svou vyvolenou z pařátů zlého draka Rychtáře? Určitě! Martin »Eddie«  už několikrát Pepu kontaktoval. „Ty jsi jako Marakomor, mor všeho hezkého, Iveta ti nepatří!“ Rychtáře prý dokonce »dostane«.

A zatímco na Rychtáře je jako ďas, s Ivetou má přesně naplánovalo, co by s ní v soukromých chvilkách dělal. „Chci s tebou být ve dne v noci, milovat se ve dne a nádhernou romantickou, hudební nocí… Já bych chtěl, být s tebou v malém skromném domečku a být tam z lásky s tebou, spinkat zamotaný do tebe, chránit tě, tisknout si tě k sobě… z lásky udělat poslední krásné miminko čumáčku pro tebe,“ apod.

No to musí mít Iveta radost… Podobných zpráv dostává stovky a labilní ctitel dokonce přijel až k jejich vile aby jí předal květiny! Ty naštěstí vyzvedl Rychtář, aniž by věděl, o koho se jedná.

„Pokud se tu ještě někdy ukáže, zavoláme policii. Tohle přeci není jednání normálního fanouška,“ rozčílil se už tak prchlivý Rychtář v Blesku. Martin by si měl dávat pozor… všudypřítomný Macura totiž už od Džambulčina manžela několikrát pěknou nakládačku!



Přečtěte si
qwertina
13. 3. 2014 • 10:48

hejhej
12. 3. 2014 • 11:20

Pokud je zpráva pravdivá tak primitiv Rychtář se nemá právo k vůli výhrůžkám rozčilovat,, je to on kdo posílal a posílá výhružné SMS. Bartošová je paranoidní alkoholička a pokud má o ní někdo zájem, tak je něco podobného jako ona nebo Rychtář.

mirekk
12. 3. 2014 • 09:52

Jasně, přesně to píšu - došly drobáky z Primy a na obzoru žádný kšeft, bábě chtějí dát pár šušní za její ožralecké vrávorání a blábolení v putykách VIII. cenové...

mirekk
12. 3. 2014 • 09:51

Vymyšlený, nic víc, zas lžou, jako vždy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.