Přelétavá Ochotská: Před tenistou šla po plastickém chirurgovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přelétavá Ochotská: Před tenistou šla po plastickém chirurgovi!

Michaela Ochotská zřejmě uznává mnohomužství, jak jinak si její zálety vysvětlit.
Michaela Ochotská zřejmě uznává mnohomužství, jak jinak si její zálety vysvětlit. (Foto Aha! – Jan Tůma, Mária Rušinová, ara)

Moderátorka nováckých zpráv Michaela Ochotská (28) se nezdá. Ještě před tenistou Lukášem Rosolem (27), se kterým se teď schází, totiž lovila úplně v jiných vodách. Co na tom, že v té době byla oficiální partnerkou Michala Exnera (34), se kterým se před týdnem rozešla. Do svých sítí chtěla navíc lapit i známého plastického chirurga Romana Kufu (42).

„Snažila se na něj sehnat všemožně číslo, bylo jasné, že ho chce ulovit,“ shodují se kamarádi Michaely, která po Kufovi vystartovala už před více než před půl rokem. Podle všech dostupných informací se prý u něj dokonce objednala na konzultaci. Následně pak i podstoupila lehké kosmetické úpravy, které samozřejmě prováděl fešák Kufa. „Nechala si něco odstranit a upravit v dekoltu,“ tvrdí velmi dobře informovaný zdroj.


Sama Ochotská přiznala, že plastického chirurga velmi dobře zná, i když žádný zákrok prý neprováděl konkrétně na ní. „Ano, operoval totiž mého expřítele, takže vím, o koho jde,“ napsala sexy blondýna. Ta si ale zřejmě neuvědomila, že je nejen sama zadaná, ale že jde i po zadaném pánovi. Plastický chirurg je už nějaký čas šťastný po boku sličné blondýny Gábiny, se kterou dokonce čeká dítě. O Míšiných záletech ví i její teď už expřítel Michal Exner, který to vše komentoval velmi stroze. „Míša lže!“

 



Přečtěte si
xell
21. 2. 2013 • 19:28

je normální, obyčejná č.u.b.k.a, té je jedno kdo na ní vleze, jen když má tučné konto a majetek

ivoadler
21. 2. 2013 • 18:23

1. Kdo si tu krrávu uváže na krk? 2. Kdy jí konečně vykopnou z televize?

radar666
21. 2. 2013 • 10:41

Z této známé zlatokopky se pomalu a jistě stává ještě více známá pražská matrace. Tak nechť si to užije než ji vykopnou z televize,pak už ji zbyde jen Perlovka,kam vlastně už stejně patří.Pardon,nechtěl jsem urazit dámy z Perlovky.

bobosa
20. 2. 2013 • 20:19

Pračka na prachaté ču..ráky,,,tebe bych nechtěl ani za nic..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.