Lukáš Adamec noc po vítězství: Chrněl v šatně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lukáš Adamec noc po vítězství: Chrněl v šatně!

Adamec zapíjel vítězství pivem. Nad ránem si odskočil na záchod a pak usnul na kanapi v šatně.
Adamec zapíjel vítězství pivem. Nad ránem si odskočil na záchod a pak usnul na kanapi v šatně. (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Všichni od pondělí pátrali, kde strávil Lukáš Adamec (24) noc po vítězství v Česko Slovenské SuperStar.

Nebylo to ani v hotelu, ani u přítelkyně Petry (28). „Usnul jsem ve své šatně v Malé sportovní hale, kde celá soutěž probíhala,“ řekl deníku Aha! Lukáš. Právě tady ho v pondělí dopoledne probudili technici, kteří likvidovali scénu, na níž si mladý rocker krátce před nedělní půlnocí převzal šek na 100 000 eur – tedy na asi 2,5 milionu korun.

Podle Lukáše není pravda, že se na párty přímo v restauraci Malé sportovní haly zdržel krátkou dobu. „Většinu času jsem popíjel s kamarády hned u vstupu do haly, kde byla pípa a stoly. Proto si asi někteří mysleli, že jsem odjel. Nad ránem jsem si odskočil dolů do haly na záchod. A když jsem se přes šatnu vracel zpátky, uviděl jsem kanape, na které jsem si chvíli lehl. Jenže jsem usnul,“ popsal Adamec.

A protože v hale nebyl signál, nemohla se mu ráno manažerka soutěže Lucie Juráčková dovolat. A tak čerstvý milionář prospal nejen účast ve Snídani s Novou, ale i v Ranní show Evropy 2 (v to ráno nakonec kvůli policejnímu zadržení nevysílal ani Leoš Mareš, o čemž Aha! informovalo).

„Byl vyčerpaný. Stres, vedro a nějaká ta kapka alkoholu udělaly své,“ řekla Aha! Juráčková, a jasně tak Lukáše, kterému by jinak hrozila pokuta, omluvila

Vyhrál jen o fous!

Nova oznámila, jaký byl rozdíl hlasů mezi vítězem Adamcem a poraženou Gunčíkovou. Lukášovi přišlo 51,7 % a Gábině 48,3 % hlasů.

Jak je to s penězi?

Adamec stále nedostal vyhranou částku. „V tuto chvíli řešíme technické záležitosti výplaty. Peníze určitě dostane, nemusí mít strach,“ uvedla manažerka soutěže Lucie Juráčková.



Přečtěte si
marmelada
12. 6. 2011 • 17:11

by si to zasloužilo padesát jiných účastníků, ale vyhrát mohl jen jeden. Je to zábavný pořad a účel splnil. De facto ho splnil hlavně Šeps, bavil nejvíce. K tomu tvému vyjadřování chci dodat,že mnohá exkomunista je dnes modrý a jsou to právě tito jedinci, kteří založili druhou totalitu.

dzery
9. 6. 2011 • 08:40

Ty ubožáku ty budeš stále prudit až zruší diskuzi jako už se to stalo v jiném tisku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.