Sámer Issa: Rozchod kvůli dvojníkovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sámer Issa: Rozchod kvůli dvojníkovi?

zleva: Sámerův dvojník, Sámerova přítelkyně, Pravý Sámer
zleva: Sámerův dvojník, Sámerova přítelkyně, Pravý Sámer (Aha! – Petr Novotný)

Pro dobrotu na žebrotu! Zpěvák Sámer Issa (25) chtěl prospět dobré věci a málem ho to stálo vztah s houslistkou Pavlou Dubnou (26).

V rámci kampaně na podporu bezpečnosti domén a jejich falšování přistoupil na to, že se do terénu vypraví jeho dvojník Richard. A pak se začaly dít věci! „Můj dvojník se vypravil například do květinářství a nějaké blondýnce kupoval kytku. Když se to doneslo Pavle, ztropila scénu a odjela na týden k rodině.

A já jí nemohl nic vysvětlit, protože tak zněla dohoda,“ řekl deníku Aha! Sámer, který to ale Richardovi rozhodně nemá za zlé. „Domluvili jsme se, že si se mnou zahraje ve videoklipu,“ pochvaluje si Issa, který se podobně jako Leoš Mareš (34) nebo Diana Kobzanová (28) spolu se svými dvojníky stali tvářemi sdružení cz.nic.

„Zpočátku jsem do toho nechtěl jít, ale přesvědčil jsem se o tom, že jde o dobrou věc, protože bezpečnosti na internetu není nikdy dost,“ dodal zpěvák.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.