Aféra Tyson - Miliony v tahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Aféra Tyson - Miliony v tahu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak to byla vážně akce za všechny prachy! Slibovaná návštěva boxerské ikony Mika Tysona (44) v Praze byla velkou boudou, z jejíhož komínu vyletěly do luftu miliony!

Američan včera ráno na letišti v Ruzyni s rodinkou nepřistál, marně totiž na kontě hledal slibované 4 miliony dolarů, v přepočtu asi 70 mil. korun. Čechům se nechtělo vyhazovat šílené peníze za setkání, trénink či oběd s legendou, pořadatelé by prodělali. Blamáž!

A tak se sčítají škody. „Nebudeme poskytovat žádné další informace,“ vypálili zdrcení promotéři Rey Karpf i Petr Havrda. Coby organizátoři selhali a teď se budou oklamaným věřitelům zodpovídat. Přijdou žaloby? Soudy? Vždyť jen režie celé akce měla stát ke 20 milionům!

„Naše škoda je čtvrt milionu,“ řekl provozní ředitel hotelu Le Palais Radim Tauchen. Boxerovi vyblokovali na týden celé patro s prezidentským apartmá, nachystali veganské menu. Teď si mohou udělat ve 3. patře hotelu parádní veganmejdan...

K tomu zbytečný pronájem luxusního Žofína, nájem restaurací, angažmá bodyguardů atd... „Jsou to smutná čísla,“ hlesl Karpf.

Kolik vstupenek prodal, neřekne, jsou to nejspíš trapně malá čísla!

»Akce Tyson II« skončila stejně jako první pokus před šesti roky, kdy měl jeho duel s Vitalijem Kličkem otevřít Sazka Arenu, tedy totálním fiaskem. Který bláhový snílek to zkusí příště? Nebo už bylo Tysona dost?

Zmlácený paparazzi chce 440 milionů

Odhaduje se, že Mike Tyson si během kariéry vydělal asi 300-400 milionů dolarů. Marnotratně ale vše rozházel a teď nemá nic, resp. má ohromné dluhy. Dluží prý přes 50 milionů dolarů, v přepočtu asi 875 mil. korun. A možná se na něj řítí další pohroma: fotograf, jehož loni na letišti v Los Angeles Tyson praštil, ho žaluje o dalších 25 mil. USD (skoro 440 mil. Kč)! Proto se teď snaží vydělávat na statutu celebrity. V Praze mu to nevyšlo...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.