Jiřina Bohdalová (79): Měla být hvězdou seriálu Vyprávěj - Roztrhala smlouvu před podpisem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiřina Bohdalová (79): Měla být hvězdou seriálu Vyprávěj - Roztrhala smlouvu před podpisem

Fotografie
Fotografie (internal)

Populární herečka a první dáma českého humoru Jiřina Bohdalová (79) měla být jednou z hvězd nové série populárního retro seriálu Vyprávěj, který se dnes večer po prázdninové odmlce vrací na obrazovky České televize! Jen krátce před plánovaným natáčením však podle informací deníku Aha! svou roli vrátila, a producenti tak za ni narychlo hledali náhradu!

„Paní Bohdalová byla oslovena pro roli tetičky, okolo které se točí celý jeden díl nové série,“ potvrdil informace deníku Aha! zdroj z natáčení. „Dlouho svou účast zvažovala a byla připravena ji přijmout, jen krátce před podpisem smlouvy však pro nedostatek času odmítla.

Tak moc jsme si ji přáli, že jsme s ní už počítali, takže jsme museli narychlo hledat náhradu,“ dodává náš zdroj s tím, že nakonec roli dostala herečka a dabérka Jana Altmannová (65), která už se objevila v seriálech ČT Škola Na Výsluní, Příkopy nebo Poste restante.

Sama Bohdalová informaci, že by televizi seriál na poslední chvíli odřekla, popírá. „To vás mylně informovali,“ říká herečka, která léto strávila převážně se svojí rodinou na chalupě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.