Iveta Bartošová (44) - Vyhrála čtvrt milionu! A nesmí si ho nechat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová (44) - Vyhrála čtvrt milionu! A nesmí si ho nechat

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Martin Hykl)

Přísně střežené tajemství bláznivé kulinářské reality show televize Prima Čápi s mákem je odhaleno! Soutěž, ve které kontroverzní osobnosti zápolily o prvenství v kuchařském umění, vyhrála největší potížistka – Iveta Bartošová (44)! A šušká se dokonce, že neprávem! Zpěvačka, která je až po uši v dluzích, však bude muset výhru čtvrt milionu do posledního haléře odevzdat.

..

„Než Iveta na nabídku kývla, vymínila si, aby už ve smlouvě byla podmínka, že musí vyhrát. Startuje novou kariéru a myslela si, že vítězství jí pomůže zpátky ke hvězdám,“ tvrdí jedna z účastnic natáčení.

Ivetě prý produkce celou dobu nadržovala, a to i přesto, že zpěvačka chodila o několik hodin později na natáčení, prý se posilňovala alkoholem a kritiku ostatních hodiny vydýchávala zhroucená v zákulisí.

„Nemohu dopředu komentovat výsledky, ale je naprostý nesmysl, že by si někdo z nás účinkujících mohl dát takovou podmínku. To asi vypráví někdo z těch, kterým jsem nepochválila jídlo, šlápla jim na kuří oko a kteří o mně do médií teď hlásí nesmysly. Jde o další hloupost,“ hájí se Iveta, která sama zve diváky k obrazovkám, aby zjistili, kdo si odnese čtvrtmilionovou výhru.

Tu však vítězka nemůže »rozfofrovat«, ale musí dát na dobročinné účely. „Výhra je určena na dobrou věc, výherce sám určí, kam peníze poputují,“ upřesňuje mluvčí televize Prima Jana Kocová.

A zatímco si Dolly Buster odnesla z natáčení štěnice a blechy a slovenská zpěvačka Eva Máziková nadpozemský zážitek s Ivetiným týmem z planety Heja, heja, Bartošová může mít dobrý pocit z toho, že pomohla potřebným.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.