Milostné námluvy: »Spiderman« uvízl v komíně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milostné námluvy: »Spiderman« uvízl v komíně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ke kurióznímu případu vyjížděli včera k ránu hasiči v Novém Sedle na Karlovarsku. Opilý muž (35) se tam předváděl před dívkou. Přitom uvízl v komíně rodinného domku, který vlastní její rodiče.

Slečně, kterou si vyhlédl cestou z nedaleké restaurace, chtěl dokázat, že je hotový Spiderman, tedy komiksový hrdina se schopnostmi pavouka. „Najednou byl na střeše a pak v komíně, kde uvízl,“ řekla mluvčí policie Andrea Pomichalová. Muž se »zasekl« v jeho spodní části, nemohl dopředu ani zpět. Hasiči spustili do komínu lano, ke kterému se měl muž připoutat. Pokud by to nevyšlo, museli by komín rozebrat.

„Muž se chytil lana a byl pomalu vytažen ven. Poté si ho převzala policie a záchranná služba,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kasal. Policisté odvezli zachráněného na služebnu, kde nadýchal 1,6 promile. Spiderman skončil na záchytce a po vystřízlivění dostal pokutu tisíc korun za pohoršování a rušení nočního klidu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.