To je síla! Spider-Man Maguier: Brutální sex v koupelně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

To je síla! Spider-Man Maguier: Brutální sex v koupelně!

Tobey Maguire alias Spider-Man se pořádně odvázal.
Tobey Maguire alias Spider-Man se pořádně odvázal. (Profimedia.cz)

Hrdina filmů o pavoučím muži Spider-Manovi se pořádně odvázal! V koupelně předvedl scénu jako vystřiženou z divokého pornofilmu. Tohle by rozhodně děti vidět neměly!

Maguier se vrhá na Elizabeth Banks, rve z ní kalhoty, sám sobě rozepíná pásek a spouští si kalhoty ke kolenům. Pak se bez dlouhého zdržování oddávají divokému sexu v koupelně. Hodně naturalistická scéna je z filmu The Detials, který popravdě mnoho chvály od kritiků nepřinesl a podle některých si dokonce Maguier zabouchl dveře k dalším dobrodružstvím pavoučímu muže.

Celý film má vlastně hodně jednoduchou zápletku. Maguire hraje doktora, který si na oko spokojeně žije se svou krásnou manželkou Elizabeth Banks. Pak se jim ale do života přimotá parta mývalů, která si z jejich zahrady i domu udělá hřiště. No a Maguiere se je snaží doslova fanaticky zlikvidovat. No, Spider-Mane, už jsi předvedl i lepší kousky!

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.