Ivan Trojan - Rád doma kouká na souložícího Bartošku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivan Trojan - Rád doma kouká na souložícího Bartošku!

Ivan Trojan se vcítil do role voyeura zřejmě hned.
Ivan Trojan se vcítil do role voyeura zřejmě hned. (ČTK/Vondrouš Roman)

Herec Ivan Trojan (46) má při dekoraci bytu opravdu zajímavé nápady. Namísto nějakého z uměleckých děl si na zeď pověsil svého kolegu v nelichotivé situaci.

..

Ivan Trojan, nezapomenutelný pronásledovatel Jitky Schniderové z filmu Samotáři, v současné době natáčí na Slovensku nový film Viditelný svět, kde ztvárňuje roli voyeura. A jak se ukázalo, Trojan má k této úchylce poměrně blízko. Jak se svěřil v rozhovoru pro čas.sk, když před časem dostal od jedné ze svých fanynek obraz z filmu Příběhy obyčejného šílenství, kde pozoruje při sexu kolegu Jiřího Bartošku a Zuzanu Bydžovskou, neváhal a pověsil si ho doma na zeď.

Narozdíl od »šmíráckých« scén, které jdou Trojanovi na jedničku, o scénách milostných se nijak pochvalně nevyjadřuje, přestože i tentokrát na ně dostal partnerku jedna radost – krásnou Kristínou Turjanovou. „Neznám herce, kterému by bylo příjemné natáčet postelové scény. Sice se štáb zúží na minimum, ale obyčejně je na place tak čtyřicet stupňů vedra a pořád dokola se to opakuje,“ říká, ale zároveň jedním dechem dodává, že se svou filmovou partnerkou si padl do oka hned.

Kristína Turjanová

ČTĚTE TAKÉ:

Ivan Trojan - Milion za reklamu!

Ivan Trojan je trojnásobným otcem

Ivan Trojan: Maradonovi sebere Argentinu

24. 8. 2010, 8:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.