Madonna s krucifixem... Katolíci jdou opět do kolen: Je to satanistka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Madonna s krucifixem... Katolíci jdou opět do kolen: Je to satanistka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Stále provokující zpěvačka Madonna (52) zase vyvolala pobouření mezi křesťany. Na párty v předvečer svých narozenin dorazila s křížem v ruce. Věřící jen čekají, co zase vyvede, jak se tentokrát vysměje jejich víře. A označují ji za posla ďábla.

Večírek se konal v luxusním podniku Shoreditch House v Londýně. Zpěvačka zaujala nejen stříbrnými šaty, síťovanými punčochámi, ale také obrovským zlatým křížem v ruce. „Bože, chraň nás před jejími provokacemi,“ lamentovali okamžitě polští křesťané, kteří už vloni usilovali zákaz jejího koncertu v Polsku.

Madonna sama je oddána Kabale, což je jeden ze směrů židovské víry.

„Nikdy toho nenechá. To není jen tak. I když tvrdí, že inklinuje k židovství, ve skutečnosti je to skrytá satanistka!“ Tak reagoval na Madonnin zřejmě módní výstřelek jeden z vůdců polského nacionalistického hnutí Pro Polonia v katolickém týdeníku Gość.

Kliknutím zvětšete

Ukřižovaná Madonna.

Pro Polonia se už v minulém roce pokoušela vyvolat hysterii kvůli šou při Madonnině světovém turné Confessions Tour. Vystoupení totiž zahajovala ukřižováním - na pódium se nechala spustit připevněná na obrovský kríž vykládaný diamanty a drahým křišťálem (kříž měl cenu 5,7 milionů britských liber).

Video - Tohle dráždí křesťany

Madonna a její extravagance na Ahaonline.cz:

Madonna a její »zajíček« Jesus: Plánují svatbu! V Rusku!

Tak jde čas s Madonnou - Nejodvážnější nahé fotky, díky nimž se dostala na vrchol. Jen pro otrlé...

Madonna sobě - K narozeninám plastiky za 28 milionů

Madonna (51): Svlékla se, a to už je jí přes padesát!

Autor Jan EXNER

Autor:  ovi článku v polském časopise se zdá být podezřelé i to,že Madonna »obcuje« s Jesusem,tedy s o třicet let mladším přítelem. I v tom pobouřený katolík vidí záměr.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.