Otec cestou z porodnice - Zapomněl dceru na benzince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otec cestou z porodnice - Zapomněl dceru na benzince!

Tady na odpočívadle u benzinové pumpy holčičku klepající se zimou lidé našli.
Tady na odpočívadle u benzinové pumpy holčičku klepající se zimou lidé našli. (pro Aha! – Tomáš Kořistka)

Nevlastní dceru (7) zapomněl otec ve středu v Ostravě na benzinové pumpě! Dívenky si lidé všimli kolem 22. hodiny. Svěřila se, že čeká na tatínka, se kterým nejprve odvezli maminku do porodnice

Byla oblečená jen do kalhot a trička a klepala se zimou. „V okolí policisté muže nenašli. Až matka v porodnici potvrdila, že dceru svěřila druhovi. Ten do telefonu uvedl, že neúspěšně shání taxíka pro odvoz dítěte a je na zhruba pět kilometrů vzdáleném místě,“ popsala policejní mluvčí Gabriela Holčáková s tím, že holčičku poté předali do péče její tety, matčiny sestry.

Při dechové zkoušce naměřili novopečenému tatínkovi 2 promile. „Oba rodiče se shodli, že k situaci došlo zřejmě kvůli rozrušení budoucího otce z narození jeho prvního dítěte. Roli mohla sehrát také únava. Alkohol měl muž požít vpodvečer, netuše nastalou situaci – cestu do porodnice,“ dodala Holčáková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.