Klára Kolomazníková z Holki: Rozvádím se! Po sedmi měsících... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Klára Kolomazníková z Holki: Rozvádím se! Po sedmi měsících...

Ještě loni v létě se milovali. Teď se rozvádějí...
Ještě loni v létě se milovali. Teď se rozvádějí...

Baculka Klára Kolomazníková (29), která se proslavila v dívčí skupině Holki, ještě před půl rokem překypovala štěstím a láskou. Tomu je teď konec! Její manželství se zhroutilo.

 

 

 

„Bylo to jedno z mých nejtěžších rozhodnutí. Po svatbě se ukázalo, že každý máme trochu jiný pohled na život. Hodně věcí vidíme jinak. S odstupem času si myslím, že svatba byla v našem případě unáhlená, protože jsme se až tak dobře neznali. Chodili jsme spolu jen jedenáct měsíců,“ řekla smutně Klára serveru odhaleno.cz.

 

Manžela Martina Novana si brala loni v létě na zámku v Senohrabech. Teď se ale stěhuje zpět do svého bytečku, který si pořídila ještě v dobách své slávy s kapelou. Přestože se tehdy nechali šťastní novomanželé slyšet, že plánují děťátko co nejdřív, s potomstvem počkali a namísto opatřování dětské výbavičky nyní vyřizují rozvodové papíry.

 

Foto Marek Pátek

12. 5. 2010, 11:30

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.