Eva a Vašek jsou na dně! Po propadáku na Řípu to jde s vládci dechovky z kopce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Eva a Vašek jsou na dně! Po propadáku na Řípu to jde s vládci dechovky z kopce

Eva a Vašek nečekali, že je někdo sesadí z pomyslného trůnu.
Eva a Vašek nečekali, že je někdo sesadí z pomyslného trůnu.  (Aha! – M. Hykl, M. Přibyl, Česká muzika)

Kdysi populární dechovkářské duo Eva (39) a Vašek (56) Ševčíkovi je na odstřel! Těžkotonážní kapela Maxim Turbulenc a jejich projekt Čecho decho jim přebrali nejen fanoušky, ale i písničky a milionové kšefty! Že zájem o ně opadl, přiznává i Karel Peterka, majitel vydavatelské agentury, která zpívající manžele proslavila.

Jejich popularita byla tak obrovská, že jen málokdo by věřil, že se hvězdné duo Eva a Vašek bude zmítat na pokraji krachu. A je to tady! „Divila bych se, kdyby o nás už nebyl zájem,“ tvrdila deníku Aha! Eva Ševčíková. Jenže není... Jejich alba se prodávají čím dál méně, diváky už nemasíruje ani obří reklama v teleshopingu, kdy každou chvíli v barevných kostýmech z obrazovek vykukovali právě Eva a Vašek.

Podle informací deníku Aha! už zájem fanoušků není tak velký jako před lety. Už z loňského koncertu na Řípu bylo patrné, že tihle dva muzikanti pomalu ale jistě přicházejí o titul krále a královny české písničky, a jestli se nestane zázrak, jejich impérium se pro nezájem bude potýkat s krachem. „Po tom jejich koncertu zájem opadnul,“ přiznal Karel Peterka, jednatel vydavatelství Česká muzika.

Netrvalo dlouho a jsou tu jejich nástupci, kteří vyrukovali opravdu s velkou parádou. „Čekal jsem, že to bude úspěšné, ale že se to takhle rozjede, to asi nepředpokládal nikdo,“ přiznává jeden z členů tělnatého tria. Dokonce je už i kontaktují pořadatelé akcí, aby se s namixovanými lidovkami přijeli předvést nenasytnému publiku. Čecho decho a jejich písničky se zřejmě stanou letošními hity, které si budou broukat nejen staří, ale i mladí. Což se Evě a Vaškovi nikdy nepodařilo.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.