Šmajda je afektovaný úchyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Šmajda je afektovaný úchyl!

Šmajda ze sebe včera strhl košili a ukázal svou holou hruď. Jak trapné!
Šmajda ze sebe včera strhl košili a ukázal svou holou hruď. Jak trapné!

Klučičí finalisté Česko Slovenské SuperStar se na své fanynky snaží zaútočit nejen zpěvem, ale i tělem! Zatímco doteď dívčí srdce lámal nejvíce Ben Cristovao (22), včera na jeho pozici sexidola zaútočil Míra Šmajda (20)!

Při interpretaci písně Michela Jacksona Dirty Diana se natolik rozparádil, že ze sebe strhl košili a ukázal svou holou hruď. „Nevím, jestli odhalená hruď není před desátou hodinou večer zakázaná,“ přemýšlela nahlas Marta Jandová, její kolegyně Dara Rolins ji ale ujistila, že v případě dětské hrudi to určitě pravda není – čímž Šmajdu asi moc nepotěšila.

Navíc jeho vystoupení sepsula a řekla mu, že o něm ztratila veškeré iluze. Pánové byli shovívavější, ale jen o trochu. Habera ocenil, že si Míra během řádění na pódiu sahal jako Jackson do rozkroku a Ondřej Hejma jej ve svém hodnocení označil za stejně afektovaného úchyla, jako byl Jackson...

(mac)
Foto Aha! - Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.