Dakoto, přiznej barvu: Čekáš dítě?! S Chrisem Martinem pořádali párty pro půl Hollywoodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dakoto, přiznej barvu: Čekáš dítě?! S Chrisem Martinem pořádali párty pro půl Hollywoodu

Dakota a Chris spolu chodí už rok.
Dakota a Chris spolu chodí už rok. (Foto Profimedia.cz)

Hollywood řeší nové sladké tajemství. Je Dakota Johnson (29), hvězda lechtivého filmu 50 odstínů šedi, těhotná se zpěvákem kapely Coldplay Chrisem Martinem (41) ?

Spekulace vyvstalypoté, co se v domě zpěváka skupiny Coldplay v Malibu sešla opravdu »áčková« sešlost:

Dorazila Pretty Woman Julia Roberts (50) s manželem, bouřlivák Sean Penn (58), oba rodiče Dakoty Melanie Griffith (61) a Don Johnson (68), a dokonce i Chrisova exmanželka Gwyneth Paltrow (46), s níž už má Martin dceru Apple (14) a syna Mosese (12). Někteří nesli dárky, které vypadaly jako dětské hračky. Vrcholem párty bylo, když společnost vypustila do vzduchu velké množství modrých balonků, zatímco ty růžové zůstaly připoutané na zahradě.

Pro mnoho lidí to znamenalo jediné: šlo o oslavu, na které se oznamuje pohlaví budoucího miminka! V tomto případě by šlo tedy o chlapečka, kdyby... Kdyby šuškandu o tom, že je těhotná, razantně nevyvrátila jak sama Dakota, tak i její agentka. Podle té šlo o oslavu hereččiných narozenin, jež měla 4. října...

Víte, že...

...Dakota s Chrisem chodí od loňského října, kdy je seznámili společní přátelé? Na důkaz lásky si nechali udělat společné tetování.

Tady je jistota: Dítě číslo tři!

Velkou shodou okolností bylo rovněž oznámeno, že Dakotin partner z 50 odstínů šedi, britský herec Jamie Dornan (36), opravdu dítě čeká. Se svou manželkou Amelií Warner (36) přivítají na svět už třetí.

Dakota Johnson a Jamie Dornan natáčí ve Francii Padesát odstínů temnoty.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.