Veronika Žilková už není blond: Kvůli novému filmu zrezivěla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Žilková už není blond: Kvůli novému filmu zrezivěla

Na světlou barvu vlasů je Veronika zvyklá řadu let.
Na světlou barvu vlasů je Veronika zvyklá řadu let. (ČTK)

V maskérně strávila snad tři hodiny! Kvůli natáčení nového filmu Lovení musela říct Veronika Žilková (56) sbohem svojí blond hřívě. Režisér Karel Janák (48) byl neoblomný a udělal z ní ohnivou zrzku.

„Hraju maminku zrzavé Ester Geislerové, proto jsem musela kývnout na jiné vlasy. Koukám na ní jako na obrázek, ona je opravdu krásná,“ vysvětlila nám Veronika svou proměnu. První klapku filmu, která padla v úterý, tak herečka trávila v kadeřnickém křesle. „Trvalo nám to docela dlouho, protože jsme nemohli najít správný odstín zrzavé barvy na vlasy, abychom co nejvíc trefili barvu Ester a byly si pro film podobné,“ dodala.

I když se v odraze zrcadla vídává řadu let jako plavovláska, výsledek jí nakonec nadchnul. „Cítím se úžasně. V civilu jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, ale teď tady chodím a pořád se dívám do výloh, jak mi to sluší,“ dodala pro Blesk nadšeně. Z nové vizáže své tchýně musel být pořádně „odvařený“ i Jakub Prachař (35), kterému ve filmu Lovení hraje macechu. Premiéra je naplánovaná až na 7. března 2019.

Ženich na útěku
Hlavní postava filmu Ester Geislerová coby Eliška, má svatbu, jenže místo „ano“ jí ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku, která jí hned založí profil na osvědčené seznamce. Sice se jí do toho moc nechce, ale už jí je 35 let a má strach, aby jí neujel vlak. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou šílených schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce.

Na video s Veronikou Žilkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
5. 10. 2018 • 13:13

Vsak uz taky neni nejmladsi a patri do stareho zeleza.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.