Britská modelka Katie Price (40) v Thajsku: Vyprsila se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Britská modelka Katie Price (40) v Thajsku: Vyprsila se!

V sexy oblečku, to je její doména.
V sexy oblečku, to je její doména. (Foto Profimedia.cz)

Silikonová sexbomba Katie Price (40) vyrazila s přítelem na dovolenou do Thajska. A protože děti zrovna nebyly v dohledu a ona není žádná stydlivka (několikrát se fotila pro Playboy), uvolnila se a odhodila vrchní díl plavek. Sladké nicnedělání si Price užívá do putníku, vždyť i na omytí nohou od písku má asistentku!

Společnost na lehátku jí dělá Kris Boyson (27) a britská média spekulují, že chce Price překvapit zásnubním prstenem. A to i přesto, že modelka ještě není rozvedená s manželem č. 3 – Kieranem Haylerem (31), kterého si vzala před pěti lety a zplodila s ním synka Jetta (4) a dceru Bunny (3). Loni ale zjistila, že jí bývalý striptér zahýbá s jejich chůvou Nikki a bylo po lásce.

„Dělali to všude v domě. Je mi z toho zle. Skoro rok jsem ji platila za to, aby to dělala s mým mužem,“ plakala Price, když to zjistila. S Krisem jí to zatím klape. Živí se jako trenér a výživový specialista a modelka se s ním seznámila, když hledala někoho, kdo by jejímu 140kilovému synkovi Harveymu (16) pomohl zhubnout. Další dvě děti má modelka s prvním manželem, zpěvákem Peterem Anderem (45) – syna Juniora Savvu (13) a dceru Princess Tiaamii Crystal Esther (11).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.