Herec Petr Vondráček: Večírek s kokainem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Petr Vondráček: Večírek s kokainem!

Herec musel před kamerami šňupat kokain.
Herec musel před kamerami šňupat kokain. (Foto Aha! – Jakub Poláček, herminapress.cz, showpix.cz)

Swingová hudba, elegantní modely a »drogy«! Tak to vypadalo na natáčení očekávané třetí řady První republiky. Kromě hlavních hvězd reto seriálu se na place objevili i staronové postavy jako Marika Šoposká (28) a Petr Vondráček (42). A ten dostal nelehký úkol...

„V připravované třetí řadě se opět objeví Marika Šoposká jako Lea nejlepší kamarádka Magdalény. V druhé sérii si stejně jako její seriálový partner Petr Vondráček alias Rudy nezahrála, oba se však nyní do života Valentových vrací,“ svěřil Aha! zdroj z natáčení.


Divoká zábava
A právě Vondráček dostal v ateliérech na Kavčích horách, které se proměnily v tančírnu 30. let, nezvyklý úkol. V barech tehdejší lepší společnosti se neholdovalo pouze alkoholu a cigaretám, ale také drogám. Herec si tak musel srolovat bankovku a dát si před kamerou »do nosu«. „Na natáčení kokain nahradil hroznový cukr. Petr to bral s humorem a bylo vidět, že ho natáčení bavilo,“ svěřil zdroj.

Staří známí
Vedle něho si za zvuku hudby skladatele Davida Solaře natáčení užíval představitel Jaroslava Jiří Vyorálek (43), Magdaléna neboli Veronika Arichteva (31), Vladimír, kterého hraje Ján Koleník (38), ale i Stanislav Majer (39) jako Hans von Lippi se svou mladou manželkou Irenou, kterou nově představuje Katarína Šafaříková (29).

Náhrada za Aničku Fialovou: Její dvojnice už točí!
Při pohledu na novou představitelku Ireny Valentové slovenskou herečku Katarínu Šafaříkovou (29), která nahradila Annu Fialovou (22), se každý zarazil. Jejich podoba je opravdu neskutečná a už v ateliérech bylo jasné, že diváci záměnu herečky na první pohled jen těžko poznají. Fialová z natáčení další řady seriálu dobrovolně odešla, než by scénáristé její psotvu vyšktli, našli její dvojnici.

Dlouhá šichta na place
Přestože během dne měli herci na tváři neustále úsměv a i mimo kamery bylo vidět, že si natáčení užívají, strávili na place 12 hodin. Vedle nich se v ateliérech objevila i řada komparzistů a profesionálních tanečníků. „Kurzem tance museli samozřejmě projít také všichni herci. Jen tak někdo v dnešní době charleston neumí. Po pár hodinách s profesionální choreografkou s tím ale neměli problém,“ dodal zdroj z natáčení.

Na ukázky z nivého dílu První republiky se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.