Dolph Lundgren, hvězda našeho DVD: Hraje si na »chytrolína« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Dolph Lundgren, hvězda našeho DVD: Hraje si na »chytrolína«

Dnes už legendární akční snímek Univerzální voják je plný napětí. Herci Jean-Claude Van Damme (vlevo) a Dolph Lundgren v něm ztvárnili své životní role.
Dnes už legendární akční snímek Univerzální voják je plný napětí. Herci Jean-Claude Van Damme (vlevo) a Dolph Lundgren v něm ztvárnili své životní role.

PRAHA – Již ve středu vyjde další film ze speciální DVD edice deníku Aha! Tentokrát jsme pro vás připravili film Univerzální voják v hlavní roli s Jeanem-Claudem Van Dammem (46) a Dolphem Lundgrenem (48).

Již ve středu vyjde další film ze speciální DVD edice deníku Aha! Tentokrát jsme pro vás připravili film Univerzální voják v hlavní roli s Jeanem-Claudem Van Dammem (46) a Dolphem Lundgrenem (48). A právě druhý jmenovaný se dělá mnohem chytřejším, než doopravdy je...

Dolph totiž o sobě prohlašuje, že má IQ 160, hovoří pěti jazyky a má vystudované chemické inženýrství ve Švédsku, kde se narodil. Titul mu sice nikdo nevezme, jenže s IQ i těmi jazyky už to je o něco horší... Svalovec, který dělal v minulosti třeba bodyguarda populární herečce a zpěvačce Grace Jones, totiž raději vzápětí své tvrzení o vysoké inteligenci popřel. Snad proto, aby mu IQ doopravdy nezměřili.

A co se týče jazyků, tak prý ve skutečnosti ovládá pouze angličtinu a švédštinu. Uvádí však ještě japonštinu, ze které si zapamatoval několik frází z doby, kdy společně s hvězdou nedávno skončeného Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2007 Dannym DeVitem natáčel v Japonsku reklamu na hodinky Swatch. Reklama však byla v zemi vycházejícího slunce úspěšná a v televizi se udržela rok a půl.

O tom, jak to Dolphovi Lundgrenovi před kamerou sluší a zda má větší svaly než jeho konkurent Van Damme, se můžete přesvědčit už tuto středu, kdy si spolu s deníkem Aha! budete moci koupit i DVD s populárním akčním hitem Univerzální voják! A to za pouhých 45 korun!

Univerzální voják

Luc (Jean-Claude Van Damme) a Scott (Dolph Lundgren) jsou příslušníci americké armády, kteří se ve Vietnamu dostanou do konfliktu a vzájemně se zabijí. Jaké je jejich překvapení, když se oba o pár let později »probudí« z věčného spánku jako příslušníci speciálního protiteroristického komanda bez paměti. Luc si však během jednoho zásahu začíná některé souvislosti vybavovat, a dává se na útěk s novinářkou Veronikou, mimo kontrolu svých stvořitelů. Za ním se pouští smečka pronásledovatelů, vedená právě Scottem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.