Petr Kolář (50): Nezvyklé dárky od fanynek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Kolář (50): Nezvyklé dárky od fanynek!

Petr Kolář má fanynky vycvičené.
Petr Kolář má fanynky vycvičené. (Foto Dana Kolářová, archiv)

Zpěvák Petr Kolář, známý především díky písni Ještě, že tě lásko mám, oslavil v červnu 2017 padesátku! Kromě toho, že si našel novou lásku Lenku (28), měl ke konci roku, stejně jako spousta jiných hvězd, práce až nad hlavu. Petr neustále koncertuje a hraje také v muzikálu, dokonce připravuje i nové písničky, což potěší jeho fanynka, které mu dávají neobvyklé dary.

Rozvedený zpěvák Petr Kolář, který má dceru a dva syny, je stále v jednom kole. Jednou z jeho nejpopulárnějších rolí je mušketýr Athos z představení Muž se železnou maskou. Jak po muzikálových představeních, tak po koncertech na něho poté čekají fanynky, které umí provonět celou místnost!

„Hodně mých fanynek ví, že mám rád bramboráky. Na nich dost ujíždím. Takže už v půlce koncertu to všude voní,“ odpověděl Kolář Sedmičce na otázku, co nejzajímavějšího kdy dostal od svých fanoušků a fanynek.

 Petr Kolář: Mrzí mě, když je na Vánoce teplo! A svatba ani náznakem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.