3 NEJdiskutovanější halloweenské převleky: Willis šel za školačku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

3 NEJdiskutovanější halloweenské převleky: Willis šel za školačku

Bruce Willis se napasoval do modrých šatiček s krajkou, nasadil paruku a do vlasů vetkl květinu. Měla to být parodie na thriller Osvícení.
Bruce Willis se napasoval do modrých šatiček s krajkou, nasadil paruku a do vlasů vetkl květinu. Měla to být parodie na thriller Osvícení. (Twitter, Profimedia.cz, ara)

Halloween už každoročně patří k svátkům, kdy se celebrity obléknou to nejrůznějších kostýmů a vyráží na párty. Jasnou královnou převleků je už několik let po sobě německá topmodelka Heidi Klum (44). Ta ale do poslední chvíle svůj kostým úzkostlivě tají. I tak už ale má letošní Halloween první NEJ. 

NEJVTIPNĚJŠÍ

Bruce Willis (62)

Celý svět ho zná jako akčního hrdinu – odhalené svaly, bouchačka, drsný výraz... Teď ale Bruce ukázal, že si umí udělat sám ze sebe legraci. Napasoval se do modrých šatiček s krajkou, nasadil paruku a do vlasů vetkl květinu. Měla to být parodie na thriller Osvícení (1980).

NEJDĚSIVĚJŠÍ

Kaia Gerber (16)

Dcera supermodelky Cindy Crawford (51) neděsila ani tak kostýmem, jako svou vychrtostí. Foukat v Americe vichr jako u nás, to chrastítko by odlétlo! Kaia je už dnes vyhledávanou modelkou, víc než vydělávat by se potřebovala pořádně najíst a trošku přibrat!

NEJKRITIZOVANĚJŠÍ

Kim Kardashian (37)

Televizní celebrita si sehnala stejný model, jako měla v klipu Try Again zpěvačka Aaliyah (†22), která zahynula v roce 2001 při pádu letadla. Fanoušci ji ale kvůli tomu řádně sepsuli. „Zdalipak Kim dá z hlavy aspoň názvy pěti jejích písní?!“ tepali do ní, ačkoli vypadala skvěle.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.