Petr Jákl riskuje v Americe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Jákl riskuje v Americe!

Petr Jákl
Petr Jákl (Foto Aha!: D. Kolářová, archiv Facebook a Instagram)

Životu nebezpečný koníček má Petr Jákl (44). Bývalý kaskadér a v současné době producent si zřejmě potřeboval vyčistit hlavu od náročných příprav velkofilmu o Janu Žižkovi, a tak šel do extrému.

Odletěl do Ameriky, kde chytá žraloky. „Zdravím vás z Miami. Tohle je návnada na žraloka,“ pochlubil se na sociální síti. „Když si chci opravdu odpočinout, odjedu na chatu do jižních Čech a zajdu si tam na ryby. Vlastně skoro každá moje dovolená je spojená s rybařením. Je to skvělý relax a člověk si od všeho odpočine,“ prozradil před časem.

Petr ale zašel tak daleko, že žraloky v USA nejen chytá, ale dokonce se mezi ně i potápí. „Před pěti minutami jsem byl ještě ve vodě šnorchlovat,“ přiznal. Jestli v Americe konečně ulovil i představitele Žižky, kterého marně hledal v Česku i v Evropě, ale neprozradil. První klapka velkofilmu s rozpočtem několik stovek milionů korun by měla padnout už na jaře příštího roku.

 Petr Jákl: Jsem šťastný se svými holčičkami, po synovi netoužím

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.