Tvoje tvář má známý hlas: Jirešová vzhůru nohama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tvoje tvář má známý hlas: Jirešová vzhůru nohama!

Zpěvačka Jana Kratochvílová s Ivanou Jirešovou stály i na hlavě.
Zpěvačka Jana Kratochvílová s Ivanou Jirešovou stály i na hlavě. (Foto Aha! - Marek Pátek, TV Nova)

Návštěva hvězdné zpěvačky, létání nad hlavami diváků, holení nohou i nečekané intimnosti. To všechno museli podstoupit zpěváci, když točili třetí díl soutěžní show, který večer vtrhne na obrazovky TV Nova. Nedělní Aha! zjišťovalo, co se dělo při přípravách v zákulisí. A že to stálo za to!

NEJVĚTŠÍ OBĚŤ
Asi největší oběť musel podstoupit Miroslav Etzler. Protože se v show poprvé promění v ženu, ve zpěvačku Amandu Lear, musel podstoupit i depilaci rukou a nohou. „Slavnostní přípitek na mé oholené ruce a nohy. To se musí oslavit,“ smál se herec v maskérně a vesele otvíral šampaňské. Kromě oholených končetin mu nechyběly ani rudě namalované nehty!

NEČEKANÁ NÁVŠTĚVA
Běžně se nestává, že by se interpret, kterého soutěžící představuje, přijde podívat na zkoušku. Ivana Jirešová si do třetího kola vylosovala Janu Kratochvílovou a byla v šoku, když zpěvačka osobně dorazila na herecký trénink. „Víly nejsou jenom jedny. Víly jsou ochránkyně celý přírody. Víly jsou zbylí zachránci světa. Gravitace dělá na strašnou habaďuru na zpěváka, tak pojď,“ vyzvala Jana Kratochvílová Ivanu ke zpěvu, a to zcela originálně – ve stojce na hlavě.


LÁSCE NEPORUČÍŠ!
Anička Slováčková se platonicky zaláskovala do Eminema – interpreta, kterého ztvární ve třetí epizodě. „On je tak krásnej. Jsem do něj zamilovaná. Prostě je to záporňáček,“ smála se Anička, která se na zkoušku vydala se zcela originálním potiskem na tričkU.

NEJVĚTŠÍ INTIMNOSTI
Během hereckého tréninku došlo na intimnosti! Iva Pazderková a Roman Vojtek k sobě měli blízko, když trénovali proměnu v Jona Bon Joviho. „Kromě specifickýho hlasu má Jon Bon Jovi taky dost hezkej zadek,“ sáhla si Iva na Romanův zadek. „S tím nemám problém,“ smál se Roman.



Přečtěte si
ellenic
18. 9. 2016 • 09:46

Také se nestačím divit, jak zase cenzurují . Nevzpomínám si, že by takhle chránili jiné. Třeba u Ivety Bartošové kdysi nechávali aháci nejen diskuzi, ale hlavně hnusné a urážející příspěvky .

-bello-
18. 9. 2016 • 09:30

U tohoto článku diskuze byla! Naposledy včera 17.9.2016! AHA kde je ?!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.