Neuvěříte, jaký dárek chce Leoš Mareš ke svým 40. narozeninám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Neuvěříte, jaký dárek chce Leoš Mareš ke svým 40. narozeninám

 (Evropa 2)

Hvězda Evropy 2 a moderátorská legenda Leoš Mareš slaví své 40. narozeniny. Kdo čeká, že si přeje luxusní drahé dárky, je na omylu. Svoji oslavu pojal zcela jinak, spojil se s organizací Člověk v tísni a vyzval své blízké, přátelé a fanoušky, aby přispěli k jeho narozeninám lidem, kteří jsou v nouzi.

I když roky přibývají, starý se rozhodně necítí. Na spoustu věcí ale už pohlíží jinak: „Letos bych chtěl dárek…Uděláte mi radost, když přispějete na Člověka v tísni. Jak určitě víte, jsou tisíce dětí i dospělých, kteří jsou v opravdové nouzi. Váš narozeninový dárek umožní žít těmto lidem lepší život,“ napsal Leoš.

K dnešnímu dni tak přispěli stovky lidí různými finančními částkami a dar se vyšplhal na neuvěřitelných 645 000 Kč. Ke gratulantům se připojil i celý tým Evropy 2 včetně jeho moderátorských kolegů, kteří pro něj připravili krátké video.

Kdo by se chtěl ke gratulantům přidat a udělat radost nejen Leošovi, ale hlavně lidem, kteří to potřebují a jsou v těžké životní situaci, může tak učinit zde.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.