Dcera Veroniky Freimanové Tereza: O životě ve stínu matky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dcera Veroniky Freimanové Tereza: O životě ve stínu matky!

Tereza Brabcová a její matka Veronika.
Tereza Brabcová a její matka Veronika. (Foto: archiv Terezy Brabcové, ara)

Tereza Brabcová je dcerou Veroniky Freimanové a režiséra Jaroslava Brabce. Dříve byla hvězdou večírků, teď se pustila do podnikání. Jak její život ovlivnili slavní rodiče?

Osmadvacetiletá Brabcová nedávno otevřela svůj první kosmetický salon a chce směle pokračovat. Podnikaní v oblasti krásy ji baví a naplňuje a jak sama přiznává, možná měla díky mamince dveře otevřené i na místech, kam by se ostatní »smrtelníci« nedostali. „Možná pro mě byla spousta věcí jednodušších než u ostatní lidi, například získávání kontaktů, ale stejně jsem si nakonec místo ve společnosti musela obhájit svojí prací a svými schopnostmi,“ přiznala na serveru zena-in.cz.

V některých případech by prý Tereza uvítala anonymitu, ale s vyloženě negativním přístupem se nikdy nesetkala. Své rodiče prý nebrala jako celebrity, ale jakou obyčejnou mámu a tátu. A ovlivnila vlastně nevěra otce její vlastní partnerský život? „Nemyslím si. Víc by mě zřejmě ovlivnil nějaký vlastní negativní zážitek ve vztahu. V tu dobu jsem už ani nežila doma, takže jsem to vnímala jinak. Byla jsem už dospělá, a to mělo také velký vliv,“ uzavírá Tereza Brabcová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.