Bůček po japonsku podle Tomio Okamury | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bůček po japonsku podle Tomio Okamury

Dozlatova upečený bůček
Dozlatova upečený bůček (Česká televize, ara)

Tajemství dlouhověkosti? Podle senátora Tomia Okamury (41) je to japonská kuchyně. Právě ve státě, odkud pochází, se totiž lidé dožívají nejvíce let – v průměru 87. I tam ale mají rádi kalorické bomby!

Velká japonská kuchařka, kterou Okamura dal dohromady se svojí exmanželkou Mie (36) a renomovanými kuchaři Čechy učí, že Japonsko není jenom o syrové rybě a mořských řasách. Je tam totiž i recept na jejich »bůček«! Podívejte se, jak si pomocí několika netradičních ingrediencí ozvláštnit tuto českou tučnou klasiku.

recept okamura


andy63
23. 4. 2013 • 23:25

 je polovina položek nesehnatelná, ty fakt miluju!!!!

aha-aha
23. 4. 2013 • 14:48

 To je fakt těžkej pablb !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.