Jednoduché chuťovky: Fofr utopenci podle Jany Remkové

Čekáte návštěvu, nebo se vám prostě nechce moc vyvářet? Pak jsou tyto jednoduché recepty právě pro vás!
Fofr utopenci podle Jany Remkové
Potřebujete:
4 špekáčky • 1 cibuli • 4 lžíce octa • 4 lžíce oleje • 4 lžíce plnotučné hořčice • 4 lžíce worcesterské omáčky • 4 lžíce kečupu • 3 lžíce tekutého sladkého chilli • 8 lžic vody.
Postup:
Špekáčky nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme a také nakrájíme na kolečka. Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup, chilli a vodu krátce provaříme. Do sklenice skládáme střídavě kolečka špekáčků a cibule, zhruba v polovině zalijeme polovinou láku, naskládáme zbytek špekáčků a cibule, zalijeme zbytkem láku a sklenici necháme vychladnout. Pak ji dáme do lednice. Pokud utopence děláme dopoledne, večer si již na nich můžeme pochutnávat.