Americká hvězda Montaňová závodila ve 34. týdnu těhotenství: Porodí na dráze?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Americká hvězda Montaňová závodila ve 34. týdnu těhotenství: Porodí na dráze?!

Dítě se narodí už za 7 týdnů.
Dítě se narodí už za 7 týdnů. (Foto ČTK/AP, Profimedia.cz)

Hazarduje se zdravím nenarozeného dítěte? Elitní americká běžkyně Alysia Montaňová (28) to odmítá, přestože závodila na mistrovství USA ve 34. týdnu těhotenství...

Co tam, proboha, dělá?! Mezi elitní americké atlety se na šampionátu v Sacramentu vyvalila růžová »bečka«, jíž zpod dresu vytékal pupek. A diváci jí přitom nejvíce aplaudovali! Důvod? Montaňová není otylá, jen se rozhodla závodit pouhých 7 týdnů před porodem!

„Běhala jsem v průběhu celého těhotenství a cítila se dobře,“ řekla s tím, že lékaři ji podpořili. „Cvičení během těhotenství je pro matku i dítě mnohem lepší,“ ujišťovala.

Byla zvyklá na triumfy, v kapse má bronz z MS i pět titulů mistryně USA. Jenže tentokrát ji na trati 800 m soupeřky zmizely za zatáčkou. „Hlavně jsem nechtěla, aby mě předběhly o kolo,“ zubila se v cíli. Za svým osobákem zaostala o 35 sekund, v rozběhu skončila poslední. V očích fanoušků je ale vítězkou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.