Šťastný bezdomovec František: Výhra 30 milionů je jeho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šťastný bezdomovec František: Výhra 30 milionů je jeho!

Bezdomovec František.
Bezdomovec František. (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Vítězství! Bezdomovec František Václavek (54) dostane zpět 30 milionů korun, které vyhrál ve sportce. Dvojici kamarádů-podvodníků, kteří ho o peníze připravili, poslal soud na 5 let do vězení.

Miroslav Šoška (29) a jeho přítelkyně Jana Černá (35) nevěřili svým uším. Soudce je poslal na pět let do vězení za to, že podvedli svého známého a obrali ho o výhru. Zatímco si koupili dům a auto, on živořil na ubytovně.
František dostane více než 13 milionů, které měla dvojice uložené na účtě, i peníze za dům v Klánovicích u Prahy. „Jsem šťastný, že jsem vyhrál. Za peníze si koupím byt, rád bych se také někam podíval, v životě jsem byl nejdál v Německu,“ řekl Aha! muž, který je podle znalců mentálně na úrovni šestiletého dítěte.

Podvodníci: Výhra je naše...
»Františku, dej nám ten tiket, my ti pomůžeme...« Tak se v roce 2010 na bezdomovce obrátila dvojice jeho známých. Vymysleli plán. Jana Černá byla výhru v Sazce vyzvednout, zatímco její přítel s Františkem čekal v autě. „Prohlásila se za výherkyni, prokázala svoji totožnost a výhru si nechala poslat na svůj účet,“ popsal soudce Jan Kadlec.

Vypečení kamarádi - podvodníci.

Změna v rozsudku o 180°
Soud už jednou obžalobu Černé a Šošky zamítl. Po odvolání se nyní případ dostal před tribunál znovu. „Odvolací soud má možnost vrátit případ soudu 1. stupně s určitými pokyny, jako je znovu vyslechnout svědky, nebo nařídit nové znalecké posudky. Když se soud těmito pokyny řídí, může být rozsudek velice odlišný od toho původního,“ řekl Aha! advokát Jan Černý.

Luxusní vila.

Autor:  rvs

Přečtěte si
mememumu
3. 4. 2014 • 16:23

No jasně, o našich soudcích víme své. Když nejdřív odvolačka vrátila osvobození zpět, tak to ale byli správní soudci. Kdo nerozhoduje, jak lůza chce, je špatný soudce.

zadnice
3. 4. 2014 • 13:51

Jen aby je dostal. Jistě se zase odvolají, no a o "našich soudcích" víme svgé!!! U nich je možné i to co je jinde NEMOŽNÉ!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.