Chcete zhubnout a zpevnit tělo? Pořiďte si domácí lymfodrenáž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chcete zhubnout a zpevnit tělo? Pořiďte si domácí lymfodrenáž!

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS je skvělým řešením, jak si užít lymfatickou masáž v pohodlí domova
Lymfodrenáž Q-1000 PLUS je skvělým řešením, jak si užít lymfatickou masáž v pohodlí domova (Sport na netu)

Odstraní celulitidu, zrychlí metabolické procesy v těle, uleví oteklým nohám, vyplaví toxické látky. Lymfatická masáž je však nejen účelná, ale i příjemná. A dobrá zpráva pro vás: Konečně ji můžete absolvovat i v pohodlí svého bytu! Domácí přístroji Lymfodrenáž Q-1000 PLUS teď pořídíte na e-shopu Sportnanetu.cz za jedinečnou cenu.

Zapomeňte na hubnoucí kúry v předražených salónech. Zbavte se většího zadečku a nezhledných ďolíčků na stehnech v pohodlí domova. Umožní vám to jedinečný přístroj pro domácí lymfatické masáže s názvem Lymfodrenáž Q-1000 PLUS.

Stop únavě, nespavosti i celulitidě. Lymfodrenáž podpoří krevní oběh a lymfatický systém v oslabených či namáhaných částech rukou a nohou. Je skvělou prevencí proti tvorbě sraženin krve, zvětšených žil. Vyléčí křeče, bolesti nohou v těhotenství, zlepší artritidu, vyrovnává tlak. Navíc zajišťuje pružnou kůži. A co je pro většinu žen důležité, zlikviduje tuk.

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS je skvělým řešením, jak si užít lymfatickou masáž v pohodlí domova

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS podporuje oběh krve a lymfatického systému. Opakovaným působením na svalové tkáně stupňovaným nafukováním a smršťováním masážních polštářů ve 4 krocích, léčí otoky a bolesti.

Technicky profesionálně zpracovaný přístroj Lymfodrenáž Q-1000 PLUS z vašeho pokoje snadno vytvoří léčebnou kliniku. Díky návodu a velmi snadnému intuitivnímu ovládání, zvládne používání tohoto přístroje opravdu každý. Udělejte si i Vy doma profesionální lymfatickou masáž.

Přístroj Lymfodrenáž Q-1000 PLUS, který je vhodným prostředkem pro detoxikaci organismu, zlepšení imunity a prevencí proti vráskám nyní pořídíte za skvělou cenu 10.990 korun. Investice do vaší krásy a zdraví se vám vyplatí.

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS je skvělým řešením, jak si užít lymfatickou masáž v pohodlí domova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.