Nejezděte k moři, pořiďte si bazén! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejezděte k moři, pořiďte si bazén!

Bazény za skvělé ceny si můžete pořídit právě teď v e-shopu Sportnanetu.cz
Bazény za skvělé ceny si můžete pořídit právě teď v e-shopu Sportnanetu.cz (sportnanetu.cz)

Pakliže máte chatu, chalupu nebo bydlíte v domě se zahradou, nemusíte za vodními radovánkami jezdit daleko. Rovnou na svou zahradu si totiž můžete pořídit kvalitní nafukovací bazén, který při včasném nákupu můžete získat za zlomek ceny.

V e-shopu www.SPORTNANETU.cz si můžete vybrat jak z širokého sortimentu  nafukovacích bazénů pro děti, tak i bazény, které si užije celá rodina. Aniž byste museli platit statisíce za stavbu, můžete si dopřát bazén, kam se vejde až deset dospělých osob!



Bazény jsou samonosné pro povrchovou montáž. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a bazén napustit. Vypouštění poté zajišťuje výpustný ventil. Jak jednoduché!


Kromě snadné instalace jsou jednou z hlavních předností značky Bestway i velmi přijatelné ceny, které začínají již na přívětivých 199,- Kč
Nemusíte nic vykopávat, složitě montovat - jen nafouknete a napustíte vodu!


Koupit bazén v sadě s filtrací, krycí plachtou či schůdky je velmi lákavá, a také výhodná záležitost. Nakoupíte tak bazén se všemi potřebnými doplňky, které lze jinak koupit samostatně a na e-shopu www.SPORTNANETU.cz je můžete zakoupit za velmi výhodných podmínek.

Na více bazénů se podívejte sem:
http://www.sportnanetu.cz/bazeny-a-prislusenstvi/bazeny/?znacka=bestway

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.