Zraněná Bartošová Lékař: Podřezala se žiletkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zraněná Bartošová Lékař: Podřezala se žiletkou!

Iveta si včera odpoledne vyjela i s přítelem na procházku do lesa.
Iveta si včera odpoledne vyjela i s přítelem na procházku do lesa. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Smolné střepy, nebo promyšlené žiletky? Nad víkendovou hospitalizací zpěvačky Ivety Bartošové (40) v pražské vinohradské nemocnici se stále vznášejí otazníky! Jedni mluví o demonstrativní sebevraždě, verze Ivety i jejího přítele, veterináře Romana Hanke (39), je však stále stejná: „Uklouzla jsem doma v kuchyni a spadla na skleněnou mísu se salátem, kterou jsem nesla.

Musela na psychiatrii!

Naštěstí jsem si nepořezala obličej. Vše ostatní jsou fámy. Jako ta o miminku, které nečekám,“ řekla včera odpoledne deníku Aha! sama Iveta. Nám se však podařilo získat svědectví lékaře, který byl v době hospitalizace Ivety Bartošové v nemocnici přítomen. A jeho slova mluví jasně: žíly byly podřezané žiletkou! A Iveta musela po ošetření na psychiatrii. To sama zpěvačka včera potvrdila.

„Nevím, nechápala jsem to. Asi je to jejich povinnost. Možná si mysleli, že jsem se pořezala sama, a dali do éteru, že jsem mimo, ale zjistili, že jsem opravdu úplně normální,“ tvrdí Iveta o návštěvě psychiatrie. Zprávy z vinohradské nemocnice ale trvají na své verzi. „Paní Bartošová u nás byla hospitalizovaná od 11. do 13. listopadu. Měla řezné rány od žiletky na obou rukách. Na pravé ruce bylo pouze povrchové poranění, nedošlo k poranění ani šlachy, ani cévy. Na levé ruce byla rána hlubší,“ řekl zdroj deníku Aha! s tím, že kvůli tomu se Iveta podrobila vyšetření na Psychiatrické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, tedy na stejné klinice, kde se léčí i zpěvák Petr Muk.

Iveta Bartošová, která vychovává desetiletého syna Artura a jež si v minulosti prošla několika vztahy, které silně prožívala, však nadále trvá na svém. „Žádný pokus o sebevraždu to nebyl!“ O její nervové labilitě ale vědí své její předchozí partneři jako Ladislav Štaidl či Zdeněk Podhůrský, kvůli kterému se Iveta loni v červnu pokusila spolykat prášky a zkombinovala to s alkoholem. Stejnou zkušenost má i její expartner Ladislav Štaidl, který ji před lety našel doma ležet v bezvědomí na zemi, když také spolykala prášky, ale lékaři ji v nemocnici zachránili.

„Ráno odjíždíme s Arturem i s Romanovou dcerou na několik dní do Alp se z toho naštvání, slušné slovo, co?, trochu vzpamatovat. Mrzí mne to,“ brání se všem jiným verzím než je ta její Iveta Bartošová, která je od pondělka opět doma. Tam se o ni včera staral její přítel Roman, se kterým se přes den vydala na procházku do okolních lesů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.