V Mělníku zmizela důchodkyně Jaroslava Komárková! Zlé tušení její dcery: Maminka se šla utopit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

V Mělníku zmizela důchodkyně Jaroslava Komárková! Zlé tušení její dcery: Maminka se šla utopit!

Na fotkách vypadala šťastně. Trápila ji ale hrozná bolest.
Na fotkách vypadala šťastně. Trápila ji ale hrozná bolest. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Důchodkyni Jaroslava Komárková (73), která ve čtvrtek odešla ze svého mělnického bytu, ještě stále hledá policie. Po sobě ale nechala dopis na rozloučenou, v němž dceři Alici Hakenové sdělila, že se chystá skoncovat se životem. „Takhle to napsala: že už nechce dál žít, že to chce skončit. A nejspíše utopením,“ řekla Aha! Alice.

Proč by si seniorka vybrala takový konec? Celých patnáct let ji trápily potíže s žaludkem a střevy, a už jí nezabíraly ani léky proti bolesti. „Nemohla na záchod, nemohla se najíst, bylo jí nepohodlné sedět, takže většinou stála. Navíc fakticky umírala hlady, zhubla z osmdesáti kil na čtyřicet,“ líčí ustaraně její dcera.

Paní Komárková proto už několikrát naznačila, že se životem skoncuje, ale vždycky to obrátila v legraci. Skutečné zoufalství přišlo, když jí před rokem zemřel manžel na mrtvici.

A podle všeho celou věc pečlivě promyslela. Den před zmizením se prý dokonce své sestře svěřila s tím, že se šla na hřbitov s květinou rozloučit se zesnulými rodiči…

Největší šok ale přišel, když do bytu zmizelé přišla její dcera. „Všechno bylo uklizené. Nechala tam dopis, mobilní telefon, občanský průkaz, zdravotní kartičku, řetízek, hodinky. Když jsme otevřeli ledničku, tak tam byla cedulka »mražené maso tetě«,“ popsala Aha!

I kvůli tomu už ani nevěří, že někdo její maminku najde živou. Místo toho doufá, že se zjistí, co přesně se stalo, a bude se s ní moci důstojně rozloučit. „Kdybych věděla, že ji už nic nebolí, tak bych snad byla v klidu. Ale představa, že teď v téhle zimě někde leží a ani se nemůže hýbat, to je nesnesitelné,“ říká zlomeným hlasem.

Výzva Aha! - Jestli víte, kde je nyní žena na fotografii, volejte informace na linku 158.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.