Petr Rychlý leží na kapačkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Rychlý leží na kapačkách

Petr Rychlý
Petr Rychlý (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Petr Rychlý (41) je v nemocnici! A tentokrát se nejedná o kulisy populárního seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě, ale o tvrdou realitu! Herec totiž musel být hospitalizován na neurochirurgickém oddělení A Nemocnice Na Homolce, kde teď tráví dny na lůžkovém oddělení v pátém patře, v pokoji číslo 723.

Okamžitý převoz do nemocnice

A byl pěkně překvapený, když jsme ho tam odhalili! „To bude dobrý,“ uklidňoval nás, když jsme ho v nemocnici objevili. „Ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat, je to moje soukromá věc,“ nechtěl prozradit podrobnosti. Ale podle jeho kolegů jde o vážné potíže. Kvůli nim musel dokonce zrušit svoje účinkování ve hře Divadla Na Fidlovačce Kouzlo domova, kde hraje hlavní roli. Co tedy populárnímu herci je?

„Už delší dobu má problémy se zády a byl kvůli tomu jednou i na kapačkách,“ říká zdroj z Rychlého okolí. „V pondělí ráno se probudil a nemohl se zase ani hnout. Převezli ho proto do nemocnice, kde mu opět dávají kapačky a dělají sérii vyšetření. Zatím nevědí, co bolesti zad způsobuje,“ dodává hercův přítel. Stejné problémy před časem potkaly i Rychlého kolegu z Ordinace Ladislava Potměšila, který se s »hexenšůsem« léčil ve Vojenské nemocnici v pražských Střešovicích.

„Jak to víte?“ reagoval překvapeně Rychlý, když jsme se ho na jeho přetrvávající potíže ptali. Svůj stav nechtěl komentovat, neurochirurgické oddělení Nemocnice Na Homolce ale provádí všechny typy operací páteře. K operačnímu zákroku však s největší pravděpodobností nedojde. „Na řadě po infuzích jsou tablety, obstřiky, a když přestanou bolesti, můžeme doléčovat několika typy rehabilitací,“ odhaduje zasvěcený odborník.

V současné době se pomalu chýlí ke konci natáčení třetí řady seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde Rychlý ztvárňuje Čestmíra Mázla. Rychlého hospitalizace natáčení zatím nijak výrazně nekomplikuje, rozhoduje se ale už tom, o kom bude série čtvrtá, která se plánuje na příští rok. S Rychlým se zatím dozajista počítá, dlouhodobější potíže by však herci mohly natáčení zkomplikovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.