Bílá v šoku - V televizi jí řekli: Už na tebe kašlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bílá v šoku - V televizi jí řekli: Už na tebe kašlem!

Lucie Bílá je zklamaná. Její čtyřicátiny se budou na Žofíně slavit bez televizních kamer.
Lucie Bílá je zklamaná. Její čtyřicátiny se budou na Žofíně slavit bez televizních kamer. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (39) zažívá velké zklamání. Její narozeninovou oslavu Čtyřicet bílých růží pro Lucii Bílou, která se 9. dubna uskuteční na Žofíně, odmítly vysílat dvě největší tuzemské televize – Nova i Česká televize. Prý se jim nelíbilo, že na koncertu nebudou zpívat Karel Gott ani Helena Vondráčková.

„Nabídku na koncert ze Žofína Česká televize dostala, ale v kontextu svých dramaturgických záměrů pro tento rok ji nevnímá jako prioritu,“ vysvětlila deníku Aha! Anna Freimanová, proč Česká televize nabídku Lucie Bílé odmítla. S nepořízenou odešla Bílá i z televize Nova. „Oslavu 40. narozenin Lucie Bílé ze Žofína vysílat neplánujeme,“ stručně řekla mluvčí Novy Veronika Šmítková. Další podrobnosti o jednání s Bílou ale odmítla prozradit. „Naší strategií není komentovat jakákoliv uskutečněná, či potenciální jednání naší televize,“ dodala Šmítková.

Podle zákulisních informací přímo z Barrandova Nově nejvíce vadilo, že na Žofíně bude chybět Karel Gott i Helena Vondráčková. „Máme před sebou velké společné turné. Nechtěla bych, aby se ty koncerty podobaly,“ poněkud zvláštně vysvětluje Bílá neúčast dvou velkých hvězd na svých narozeninách. Největší hvězdami tak na narozeninové oslavě budou Hana Zagorová a Marta Kubišová. „Bílá, Zagorová a Kubišová, to už v současné době prostě na samostatný pořad nestačí,“ tvrdí jeden z dramaturgů Novy.

Samotnou Bílou prý nezájem televizí dost mrzel, ale konkrétně se k tomu ožehavému tématu raději nevyjádřila. A co televize Prima? „My jsme žádnou nabídku na koncert Lucie Bílé nedostali,“ řekla nám tisková mluvčí Primy Jana Malíková s tím, že i kdyby ji dostali, tak by ji nepřijali, protože by jim koncert nezapadal do vysílacího schématu. Po porážce ve Zlatém slavíkovi od Anety Langerové tak musela v krátké době dříve nejpopulárnější zpěvačka v zemi spolknout další hodně hořkou pilulku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.