Kyselinou zohyzděná modelka Katie Piper: Už je zase krásná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kyselinou zohyzděná modelka Katie Piper: Už je zase krásná!

Nová Katie má obarvené vlasy, jinak je snad ještě krásnější než dřív!
Nová Katie má obarvené vlasy, jinak je snad ještě krásnější než dřív! (Profimedia.cz)

Před třemi lety se Britce Katie Piper (27) zhroutil svět. Nádherná žena, která se živila jako modelka, se v roce 2008 stala obětí velmi kruté msty. Její bývalý přítel nevydýchal rozchod a najal si muže, který jí do obličeje vychrstl kyselinu sírovou! Zohyzděná žena ovšem podstoupila 80 bolestivých operací a... Je tu nová, přinejmenším stejně okouzlující Katie!

V lesklých čokoládových šatech byla Katie ozdobou udílení britských cen TV Choice Awards. Jen stěží lze uvěřit, že je to táž žena, která si prošla martyriem plným bolesti. Měla popáleniny III. stupně, přišla o oční víčka, půlku levého ucha a větší část nosu.

Těžce zasaženy byly ale i oči, ústa, jazyk, jícen, ramena, ruce, krk i hrudník. Dvanáct dní ležela v umělém spánku, vyživována musela být uměle sondou zavedenou přímo do žaludku. Najíst se sama mohla až po 30 operacích.Týden po úrazu jí lékaři začali vracet tvář.

Použili k tomu syntetickou kůži z kolagenu a elastenu. I po propuštění z nemocnice ale musela nosit na obličeji speciální kuklu. V roce 2009 se odhodlala k odvážnému kroku: vystoupila z anonymity a popsala své utrpení v televizním dokumentu »Katie: Moje krásná tvář«.

Katie se také změnily hodnoty, silně se angažuje v charitě a pomáhá lidem, kteří byli znetvořeni stejně jako ona.A její bývalý přítel Danny Lynch (35)? Ten za svou podlost vyfasoval doživotí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.