Gucci, Louis Vuitton, Dolce& Gabbana za půl milionu korun jsou v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Gucci, Louis Vuitton, Dolce& Gabbana za půl milionu korun jsou v Praze!

Fotografie
Fotografie (internal)

Před pár dny přistálo na Ruzyňském letišti letadlo s pěti  vzácnými pasažéry, jejichž cena je vyčíslena na více než půl milionu korun. Štěňata závodních chrtů greyhoundů, narozená v únoru, Big Daddy Gucci, Big Daddy Louis, Queen Vuitton, Cool Dolce a Cool Gabbana přicestovali z daleké Austrálie v luxusně vybavených přepravkách.

Někomu by se mohlo zdát, že jména štěňat jsou rozmarným výmyslem, opak je ale pravdou.

„Jména štěňat byla vybírána s ohledem na jejich slavné předky. První část jejich jmen jsou vždy po otci, Big Daddy Cool, či matce, Queen Smig, dle toho zda se jedná o psa či fenu.

Druhá část jména také není vybrána náhodně. O tradici ve jménech chrtů u České greyhound dostihové federace (ČGDF) se zasloužila fenka Dior dovezená z Irska, která své jméno získala po své irské mamince. Celá jména štěňat jsou tedy Big Daddy Gucci, Big Daddy Louis, Queen Vuitton, Cool Dolce a Cool Gabbana,“ objasnil prezident České greyhound dostihové federace, Zdenek Grondol.



Jaké jméno psa, takový oděv pána, to je motto, které vzali majitelé, čekající na přílet štěňátek, za své. Jeden z nových majitelů oblékl módní značku Gucci, majitelé pejsků Big Daddy Louisa Queen Vuitton, zvolili oblečení luxusní značky Louis Vuitton a majitelka pejsků Cool Dolce a Cool Gabbana svůj outfit také přizpůsobila jménům svých nových štěňátek.

O tom, že se jedná o výjimečná štěňata, která si luxusní jména zaslouží, svědčí nejen sportovní výsledky jejich otce, ale také jejich nevlastního staršího bratra White Elbony, který je držitelem jednoho ze dvou historicky udělených nejvyšších ocenění v dostihovém šampionátu CGDF: Zlatý chrt – Velmistr. Zájemci o další vrhy spěchejte, spermobanka s genetickým materiálem TOP sportovce Big Daddy Cool je již téměř prázdná!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.