Pirát z R10: Duševní nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pirát z R10: Duševní nemoc!

Tamara zůstane zřejmě se Sebastianem sama. Otci hrozí 8 let v base.
Tamara zůstane zřejmě se Sebastianem sama. Otci hrozí 8 let v base. (TV Nova, ara)

Pirát z R10 – Švýcar Sascha Spataro (34), který jízdou v protisměru způsobil několik nehod – leží v nemocnici ve vazební věznici.

Doktoři nyní čekají na lékařskou dokumentaci, kterou má zaslat Spatarova sestra Carmen. Podle informací Aha! totiž muž trpí vážnou duševní chorobou.

„Sascha je duševně nemocný. Když se léčí, je to s ním dobré, ale když léky přestane brát, chová se nevypočitatelně,“ řekl Aha! zdroj ze Švýcarska. Je tedy možné, že jízdu v protisměru nezavinily pouze drogy, které měl v žilách, ale i to, že si nevzal léky.

Švýcar zatím příliš nekomunikuje. Je zmatený, zírá do prázdna a občas pouze přikyvuje. Lékaři doufají, že až ze Švýcarska dorazí dokumentace, zjistí, jak přesně mají muže léčit. „Měl jsem pocit, že po mně všichni jdou a chtějí mě zabít,“ řekl ve středu Spataro soudci. Tento stav je spolu s pokusem o sebevraždu typický pro paranoiky.

Kvůli tomu, aby se neopakoval případ Otakara Tomka, který se v cele oběsil, přijala věznice speciální opatření. Spatara pravidelně kontroluje hlídka, navíc je pod lékařským dohledem.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.