Soukromé pasti: Nova točí další díly! S Kostkovou, Vaculíkem, Matonohou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soukromé pasti: Nova točí další díly! S Kostkovou, Vaculíkem, Matonohou...

Tereza Kostková je v kurzu! Pro Novu natáčí jeden z dílů Soukromých pastí.
Tereza Kostková je v kurzu! Pro Novu natáčí jeden z dílů Soukromých pastí. (Aha! – Hykl, Pátek, Kundrát)

Po neúspěchu sladkobolné telenovely Tisíc a jedna noc a vlažném přijetí další SuperStar se Nova rozhodla vsadit na osvědčený hit.

Vedení televize se i přes drastická úsporná opatření pláclo přes kapsu a díky tomu se začaly natáčet další díly z cyklu Soukromé pasti

„Bližší informace o epizodách a obsazení zveřejníme ve chvíli, kdy budeme nové díly nasazovat do vysílání,“ uvedla Marie Fianová z tiskového oddělení televize.

Deníku Aha! se ale přesto podařilo zjistit některá herecká esa, na která chce Nova diváky nalákat. Nechybí mezi nimi hvězda Ordinace v růžové zahradě Tereza Kostková (34), »kamarád do deště« Lukáš Vaculík (48) nebo Tomáš Matonoha (39), který coby Pepan září v nekonečném seriálu Ulice.

„Jsem vázána smlouvou, která nám v tuto chvíli zakazuje cokoliv komentovat a podávat informace, můžu říct snad jen to, že jsme opravdu točili,“ omluvila se Kostková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.