Otrlá pistolnice: Vykrádala banky policistům pod nosem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otrlá pistolnice: Vykrádala banky policistům pod nosem!

Při lednovém přepadení ji zabraly kamery.
Při lednovém přepadení ji zabraly kamery. (Pro Aha! – Petr Podroužek, Policie ČR)

Buď je tak hloupá, nebo naopak pořádně mazaná!

Neznámá žena (35) pořádně zamotala hlavu kriminalistům v Brně. Během dvou týdnů totiž přepadla dvě banky v centru města, obě jen kousek od policejní stanice!

Nejprve si v druhé polovině ledna vyhlédla pobočku České spořitelny v Panské ulici, přibližně 300 metrů od policejního oddělení Brnostřed. Pachatelka tehdy přistoupila k pokladně s požadavkem napsaným na lístku. „Pistoli měla schovanou v rukávu a úřednici podstrčila lístek s žádostí o vydání hotovosti,“ popsal přepadení brněnský policejní mluvčí Pavel Šváb, podle něhož si odnesla řádově desítky tisíc korun.

Zřejmě podle rčení, že pod svícnem je největší tma, si podruhé pistolnice troufla k policejní stanici už mnohem blíže. Pobočka Raiffeisenbank leží na náměstí Svobody zhruba 60 metrů od služebny! A i odtud si ve čtvrtek odnesla 20 tisíc korun! Při přepadení se nikomu nic nestalo.

Dotyčná dost možná měla v plánu poškádlit strážce zákona ještě tím, že vybere i spořitelnu přímo proti oknům jejich služebny! (viz č. ❸) To se jí ale už nepovede. Policisté totiž včera podezřelou ženu zadrželi, vyslechli a obvinili z loupeže. Za tu může dostat dva až deset roků vězení.

Vykrádala banky policistům pod nosem!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.