Další pohřešovaná dívka: Sandra Mihalovicsová (11) se včera nevrátila domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Další pohřešovaná dívka: Sandra Mihalovicsová (11) se včera nevrátila domů!

Sandra Mihalovicsová (11)
Sandra Mihalovicsová (11) (Policie ČR)

Policie ještě nenašla Aničku Janatovou (9) a už se musela pustit do pátrání po další dívence. Od včerejška je pohřešovaná jedenáctiletá Sandra Mihalovicsová z Prahy 3.

Dívka se včera nevrátila domů a rodina pak večer ohlásila její zmizení. Není to poprvé, kdy dorazila později, tentokrát se čas jejího návratu výrazně protáhl.

Sandra Mihalovicsová se narodila 15. července 1999, je vysoká 155 až 156 centimetrů a vypadá na 12 až 14 let. Má štíhlou postavu, tmavě hnědé rovné vlasy a hnědé oči.

Naposledy spatřena kolem 17:30 poblíž Husitské ulice 77. Na sobě měla modré seprané rifle, černou koženkovou bundu, boty značky Nike. Ve vlasech měla čelenku. U sebe měla fialovo-hnědý školní batoh.

„Rodiči její zmizení ohlásili kolem 19 hodiny, od té doby už policie prověřila několik desítek adres, kde by se dívka mohla vyskytovat, ale bezúspěšně,“ řekla Eva Kropáčová. Připomněla, že číslo linky, na níž policisté čekají na jakoukoliv informaci, je 158.

Od minulé středy policie v Praze pátrá po Anně Janatové (9). Ta byla naposledy spatřena v pražské Troji. Ze školy šla obvyklou trasou společně se spolužačkami. V ulici Pod Písečnou se ale rozdělily a pak se její stopa ztrácí. V Troji se našel jen její batoh a láhev s pitím. Od té doby jakoby se po ní slehla zem…

Čtěte také:

Zoufalé pátrání po Aničce (9): Rodina kontaktovala čarodějku a šamana - Ti jsou si jisti: Pachatele znala!

Anička (9) je nezvěstná už 6 dní! Psycholožka o tátovi a jeho vzkazu: Je to tvrdý chlap!

Ztracená Anička (9) chybí rodičům už dlouhých šest dní! Zázrak se nestal, výkupné 3,5 milionu nezabralo!

Obří pátrací akce - Aničko (9), kde jsi...

Policie hledá holčičku (9)! Zmizela na cestě ze školy. Zatím našli jen batoh…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.