Táta přejel syna (†2) traktorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Táta přejel syna (†2) traktorem!

Policie u traktoru, který zabíjel.
Policie u traktoru, který zabíjel. (tn.cz)

Neskutečná tragédie se stala včera odpoledne přiopilému otci (28) v Dolním Újezdu na Svitavsku. Vezl svého syna (†2) na klíně v traktoru, ten mu ale vypadl přímo pod kola vozidla... Táta už jen viděl, jak chlapečka přejela kola valníku zapřaženého za traktor.

Mladý otec dvou dětí si po obědě dopřál jedno nebo dvě piva a šel svého téměř tříletého syna povozit v traktoru. Když jeli po příjezdové cestě k domu, seděl mu prcek na klíně. Najednou mu ale vyklouzl a spadl přímo pod kola traktoru. Přes jeho tělíčko pak přejel valník zapojený za traktorem.

Na místo okamžitě dorazili záchranáři. I přesto, že povolali vrtulník, už nemohli chlapci pomoci. „Dítě bylo přejeté na hrudi traktorem, bylo ihned mrtvé,“ řekl TV Nova Otomar Kušička z pardubické záchranné služby. Otci policie naměřila 0,33 promile alkoholu v krvi.

„Příčina nešťastné události je předmětem šetření, bližší informace s ohledem na začátek vyšetřování budou k dispozici zřejmě až během pondělí,“ uvedla Hana Kaizarová, mluvčí svitavské policie. Pokud by byl táta klučiny usvědčen z přečinu usmrcení z nedbalosti, hrozí mu až 6 let ve vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.