Vysoký policejní důstojník spáchal sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vysoký policejní důstojník spáchal sebevraždu!

Pohřební vůz přijíždí pro tělo policisty.
Pohřební vůz přijíždí pro tělo policisty. (pro Aha! – MIŽU)

V budově policejního prezidia v Bubenečské ulici v Praze 6 se včera večer zastřelil vysoký důstojník elitního celostátního protidrogového útvaru.

Podle prvních informací zřejmě šlo o sebevraždu, vyloučena však zatím není ani nešťastná náhoda při neopatrné manipulaci se zbraní. „Jednalo se o důstojníka jednoho z elitních celostátních útvarů policie,“ potvrdil bez dalších podrobností policejní prezident Oldřich Martinů. „Událost se stala kolem 19.00 na detašovaném pracovišti policejního prezidia. Kvůli vyšetřování zatím nemůžeme sdělit další informace,“ sdělila mluvčí kriminální policie Pavla Kopecká.

V červenci se služební zbraní zastřelily dvě policistky. V Praze žena (†29) z hospodářské kriminálky spáchala sebevraždu přímo v kanceláři, důvodem byla údajně šikana na pracovišti. V Ostravě se zabila kvůli osobním problémům policistka (†23) nedaleko služebny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.