Po zuby ozbrojení machři: Osvobodili unesené díte! Tři dny ho věznil zločinec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Po zuby ozbrojení machři: Osvobodili unesené díte! Tři dny ho věznil zločinec!

Ozbrojený policista vynáší zachráněné batole z domu únosce.
Ozbrojený policista vynáší zachráněné batole z domu únosce. (Profimedia.cz)

Chlapi, do akce! Ale tomu maličkému se nesmí nic stát! Tak nějak zněly pokyny pro speciální policejní jednotku SWAT, která v americkém Sacramentu obklíčila jeden z rodinných domů!

V budově se ukrýval zločinec Anthony Alvarez (26), kterého chtěli policisté zatknout kvůli sérii ozbrojených loupeží, pokusu o zabití policisty a možné spolupráci na vraždě. Alvarez, ozbrojený pistolí, se ale v domě zabarikádoval i s šestnáctiměsíčním synkem své sestřenice.

Po třech dnech vyjednávání dostali po zuby ozbrojení machři ze SWAT souhlas k zásahu. Měli sice povolení ke střelbě a zabití pachatele, nesměli však ublížit dítěti, které měl Alvarez celou dobu u sebe. Chlapi ze speciální jednotky zvládli zásah na výbornou. Batole se sice ocitlo v ohnisku střelby, ale kulky připravily o život pouze únosce. Děťátko vyvázlo jen s pár škrábanci...

Členové speciální jednotky v akci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.