Dívku znásilnil před očima rodičů: Odsedí si 12 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dívku znásilnil před očima rodičů: Odsedí si 12 let!

Alois Zigmund si za svůj strašný čin odsedí 12 let za mřížemi.
Alois Zigmund si za svůj strašný čin odsedí 12 let za mřížemi. (ČTK – Petr Eret)

Plzeňský krajský soud uzavřel případ brutálního znásilnění studentky (17), které se loni v říjnu odehrálo přímo před zraky dívčiných rodičů! Za pokus o vraždu, za znásilnění a omezování osobní svobody půjde násilník Alois Zigmund (28) na 12 let za mříže do detenčního ústavu.

Zigmund, který podle znalců trpí sexuální deviací, znal dívku od dětství, v osudný den u dveří bytu její rodiny zazvonil kolem půl jedenácté večer. Přes nesouhlas otce vnikl dovnitř. Muže, jenž má omezenou pohyblivost těla a je spolu s manželkou v invalidním důchodu, napadl, mlátil, kopal do zad a nohou. Dívce nařídil, aby si svlékla kalhotky. Násilník se svou oběť pokusil znásilnit análně a nakonec ji donutil k orálnímu sexu. Přitom jí hrozil zabitím otce. Tomu zasadil celkem tři bodné rány kuchyňským nožem. Vyděšenému otci se nakonec podařilo přivolat pomoc.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.