Utonuli kvůli mobilu! Olše si vzala životy dvou mladíků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utonuli kvůli mobilu! Olše si vzala životy dvou mladíků!

Tělo jednoho z dvou utonulých mladíků našli záchranářiv Olši až včera ráno za mostem, spojujícím obec Chotěbuza Polsko.
Tělo jednoho z dvou utonulých mladíků našli záchranářiv Olši až včera ráno za mostem, spojujícím obec Chotěbuza Polsko. (pro Aha! – HZS Moravskoslezského kraje)

Dva utonulí muži ve věku 25 a 26 let – tak skončilo grilování v kempu na břehu řeky Olše. Tragédii přitom zavinil ztracený mobil. Neštěstí se stalo nedaleko Českého Těšína na Karvinsku.

Těla dvou Poláků hledali hasiči i policisté několik hodin na obou stranách hranice. Údajně pro mobilní telefon se vrhla do vody během večírku mladá žena. „Za ní skočili tři muži. Jednomu z nich a ženě se podařilo dostat v pořádku na břeh. Dva muži ale v řece zůstali,“ řekl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela. Záchranáři prošli asi dvoukilometrový úsek podél řeky. Tělo jednoho z mladíků nalezli kolem páteční půlnoci pod mostem Družby, který spojuje Český a polský Těšín. Druhého utonulého objevili až za světla včera ráno za mostem spojujícím obec Chotěbuz a Polsko. Polská policie celou záležitost řeší jako nešťastnou náhodu.

Pro tělo mladíka se vydali polští záchranáři.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.